logo
RNTV Live

Victoria rezervelor

tricolorul - UKRO Baia Mare
Cristian Anghelescu

Victoria rezervelor

Tricolorul LMV Ploiești s-a impus, în această seară, în minimum de seturi, 3-0 (25-14, 25-10, 25-16), după 59 de minute de joc.

Adversara, CSS 2 CNE Baia Mare, penultima în ierarhia la zi, a fost o pradă ușoară iar antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au mizat pe jucătorii care au evoluat mai puțin până acum.

Echipa câștigătoare

În sextetul Jorna, Dushkov, Kullo, Milivojevic, Magdaș, Carrasco, cu Kroiss libero, voleibaliștii clubului ploieștean au arătat poftă de joc și, mai ales precizie în ambele faze. Singura schimbare, alternativ, a fost cea dintre Milivojevic cu Darlaczi, și acesta din urmă lăsând o impresie bună la fel ca și Magdaș. Fostul băimărean a făcut un joc care chiar a smuls aplauze celor 3-400 de spectatori prezenți!

Echipa oaspete, care trece printr-o situație economică delicată, a ajuns la Ploiești cu două autoturisme, așadar numai 8 sportivi! Nici măcar antrenorul nu a făcut delasarea, Virgil Rău lăsându-și echipa să se descurce cum o putea!

Și… nu prea a putut de vreme ce partida s-a terminat foarte repede, după nici o oră de joc, oaspeții reușind să strângă numai 40 de puncte din cele trei seturi!

Frumoasă atitudinea oficialilor echipei gazdă, aceștia oferind atenție cuvenită oaspeților inclusiv prin aducerea unor baxuri de apă!

Elemente de statistică

Atât Kullo cât și Jorna au strâns câte 16 atacuri reușite iar mezinii Darlaczi și Magdaș, 8, respectiv 7. La capitolul „serviciu” a excelat Magdaș, fără niciun trac acesta impunându-se cu 17 reușite, multe dintre ele tematice! L-au urmat Milivojevic, Carrasco, Jorna și Dushkov, toți cu câte 9 astfel de reușite. Interesant de menționat, la acest capitol s-a greșit foarte puțin în comparație cu jocurile la care există miză și, implicit, altă tensiune!

Trupa oaspete a jucat cu sextetul Păstean, Monga, Abrudan, Versenyi, C. Pop, Talpă, cu A. Pop libero. A intrat pe parcurs și singura rezervă, Alexandru Busecan.

Declarația antrenorului

La capătul acestui meci, antrenorul Sergiu Stancu a făcut o scurtă declarație:

“Am ales să folosesc rezerve pentru acest meci, așa cum am declarat antrerior. Este o tactică uzitată de toți tehnicienii, atât pentru odihnirea titularilor cât și pentru menținerea întregului lor în aceiași parametri de performanță. Cei pe care i-am folosit astăzi și-au făcut treaba foarte bine, chiar sunt mulțumit că tactica partidei a fost respectată. Mai mult, tinerii Magdaș și Darlaczi merită aprecierile tuturor, jocul reușit convingându-mă să-i mai introduc și la celelalte meciuri! Cât privește situația din clasament, vreau să se înțeleagă că nu s-a pierdut niciun campionat, cum alarmant comentează unii și alții, mai sunt multe partide și, așa cum am învins Steaua de două ori, o mai putem face de alte două! Repet, campionatul se va juca până la ultima etapă, mai sunt numai puțin de 16 jocuri dintre care ultimele 10 în play-off! Mai este mult, credeți-mă!” a încheiat tehnicianul Tricolorului.

Rezultatele etapei a XVII-a

CS Volei Municipal Zalău – CSA Steaua București 0-3 (23-25, 22-25, 20-25)

CSU “UV” Timișoara – CS Unirea Dej  (se dispută mâine)

CS „U” Cluj – SCM “U” Craiova 0-3 (13-25, 10-25, 10-25)

CS Dinamo București – CSM București 3-2 (25-23, 25-15, 20-25, 12-25, 15-12)

CS Știinta Explorări Baia Mare – CS Arcada Galați 3-1 (25-20, 15-25, 25-23, 25-21)!

Etapa viitoare, a XVII-a, sâmbătă și duminică

Tricolorul LMV Ploiești – CSU “UV” Timișoara (se joacă sâmbătă, ora 18:00)

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – CS Dinamo București (se joacă sâmbătă, ora nu este stabilită)

CSM Bucuresti – CS Știința Explorări Baia Mare (se joacă sâmbătă, ora 16:30)

CS Arcada Galați – CS „U” Cluj (se joacă sâmbătă, ora 19:30)

CSA Steaua Bucuresti – CS Unirea Dej (meci televizat de Digisport, sâmbătă, ora 15:00)

SCM “U” Craiova- ACS Volei Municipal Zalău (meci televizat de Digisport, duminică, ora 12:30)

sursa: tricolorullmvploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor