logo
RNTV Live

Video-Povestea emoţionantă a unei ploieştence care e pe cale să-şi piardă copilul de 6 ani în favoarea tatălui italian

Raluca Eparu

Ploieşteanca Irina Bucur de 39 de ani este în situaţia de a-ţi pierde fetiţa de doar 6 ani în favoarea tatălui acesteia, un cetăţean italian, despre care femeia spune că a fost abuziv atât faţă de ea, cât şi faţă de fetiţă şi nu ar fi în regulă ca micuţa să stea cu el. După ce vreme de cinci ani s-a luptat cu concubinul său pentru custodia micuţei, statul italian a stabilit custodie comună. Sătulă de abuzurile bărbatului, Irina şi-a luat copilul şi s-a întors acasă şi chiar dacă aici a mers imediat să anunţe autorităţile, tatăl a acuzat-o de răpire. Femeia povesteşte că de nenumărate ori a fost oprită să hrănească copilul sau să-l spele de către bărbat, care îşi manifesta în acest fel autoritatea. De altfel, din acelaşi motiv, după multe insistenţe, fetiţa a fost botezată abia la vârsta de 4 ani.

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit definitiv şi irevocabil ca fetiţa să-i fie încredinţată tatălui. În două săptămâni, femeia ar trebui să predea copilul soţului pe care îl acuză de rele tratamente. Irina nu poate accepta aşa ceva şi spune că va sesiza inclusiv la CEDO despre problema cu care se confruntă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor