logo
RNTV Live

VIDEO/Ploieşti:Doi brăileni, prinşi în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice

etnobotanice
Mihai Constantinescu

Etnobotanice vândute la colţ de stradă

VIDEO/Ploieşti:Doi brăileni, prinşi în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice.

Cei doi brăileni, de 29 și 30 de ani, au fost prinşi ieri de oamenii legii fix în timp ce comercializau, în Ploieşti, substanțe cu proprietăți psihoactive.

După acest moment, locuinţa pe care aceştia o utilizau pentru a desfăşura această activitate a fost percheziţionată.

Polițiștii au descoperit 300 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive (sub formă de materie vegetală și substanțe pulverulente), sumele de 6.495 de lei și 55 de euro și 6 telefoane mobile.

Bunurile și banii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând a fi prezentați, în cursul zilei de astăzi, instanței de judecată, cu propunere de luare a măsurilor preventive.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-si-a-dorit-electronice-si-electrocasnice-noi-si-asta-i-a-adus-politia-pe-cap-instanta-de-judecata-sesizata/?fbclid=IwAR2vQ5PP3hdN9cjag8u_1EnAn24wmcApKwC_pj_lz_rHTlu1-etfnTcgzvk

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor