logo
RNTV Live

Voleibaliștii Tricolorului s-au distrat la Timișoara!

volei timisoara - tricolorul
Cristian Anghelescu

Voleibaliștii Tricolorului s-au distrat la Timișoara!

Într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Diviziei A1, Tricolorul LMV Ploiești s-a impus la Timișoara cu 3-0. Partida s-a jucat în sala UVT Oituz și a reprezentat prologul etapei, elevii lui Sergiu Stancu distrându-se cu CSU Universitatea de Vest. Meciul s-a încheiat după numai 61 de minute!

Partida, set cu set

Primul set a fost “de încălzire”, după 20 de minute de joc Olteanu&Co. schimbând terenul cu o diferență pe tabelă de 12 punte, 13-25! A fost un set “blitz”, reușit de sextetul Milivojevic – Bissette – Lică – Olteanu Stulenkov – Bartha.

Cel de-al doilea a fost și mai și! În formula Milivojevic – Bissette – Kullo – Jorna – Stulenkov – Carrasco, ploieștenii au făcut o adevărată demonstrație de volei! În 21 de minute, elevii lui Stancu au reușit o diferență astronomică de 15 puncte, 10-25!

Iar setul al treilea, dovedit a fi și ultimul, a fost jucat de “tricolori” doar în viteza a treia. Suficient pentru a se impune la șapte puncte diferență, 18-25, după 20 de minute! Tehnicianul echipei din Ploiești a propus un sextet cu Darlaczi – fostul echipier al trupei din Banat! – în locul lui Milivojevic, ceilalți 5 fiind cei care au jucat setul secund!

Rușii Tricolorului dar și Darlaczi au făcut spectacol!

Partida din Banat i-a scos la rampă pe rușii Stulenkov și Kullo, ambii cu cifre perfecte atât în atac cât și în apărare. Primul a concretizat 14 atacuri și a blocat de 11 ori, cel de-al doilea având raportul 13/5!

Au mai impresionat Jorna, Bissette și Darlaczi, ultimul, juniorul naționalei U-19, confirmând încrederea acordată de către antrenor!

Trei dintre titularii de drept, Olteanu, Lică și Bartha, au fost foloșiți doar în primul set.

Tenicianul gazdelor, Sorin Schiesz, a încercat să stăvilească tăvălugul trupei din Ploiești prin mai multe permutări. Numai că valoarea sportivilor Tricolorului a fost cu mult peste cea a elevilor săi! Schiesz a început cu sextetul Manda – Călin – Damian – Gemănariu – Dragomir – Moica, ulterior mai fiind folosiți Bădiceanu, Unguraș, Cămui, Dincă și Vârlan.

Declarația tehnicianului timișorean

Înfrângerea în trei seturi a fost comentată, la finalul jocului, de către Sorin Schiesz pentru pagina oficială de Facebook a echipei:

„Era de așteptat un asemenea scor. După cum s-a văzut, Ploieștiul are o echipă foarte bine pregătită, atât tactic, cât și fizic, care mi-a plăcut foarte mult. Nici nu știu dacă puteam arăta astăzi mai mult de atât, în fața unei candidate serioase la titlu. Dar asta e, trebuie să jucăm și cu jucători de un asemenea calibru în Divizia A1. Liberoul lor (n.r. Kroiss), Olteanu, Lică, jucători care de ani buni au un cuvânt greu de spus în voleiul românesc. Au intrat astăzi la noi Dincă și Unguraș, pentru că, la nevoie, am încercat să facem unele schimbări. Cei de la Ploiești l-au folosit pe Darlaczi, poate îl puteau juca chiar mai mult. Eu unul îi urez baftă în continuare și să ajungă acolo unde își dorește. Sunt convins că vadeveni un jucător bun”.

Etapa se încheie mâine și cuprinde partidele :

CS Dinamo București – CSS 2 CNE Baia Mare

CS Știinta Explorări Baia Mare – CSM București

ACS Volei Municipal Zalău – SCM “U” Craiova (ora 17:00, Digisport)

CS Unirea Dej – CSA Steaua București

Partida dintre CS „U” Cluj – CS Arcada Galați a fost reprogramată pentru vineri, 13 noiembrie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor