logo
RNTV Live

Accident feroviar în Azuga! În urma evenimentului a fost lovită o fetiță de 7 ani și un bărbat de 55 de ani

ambulanta-accident
Constantin Corina

În această seară SAJ Prahova a intervenit de urgență în urma unui accident feroviar produs în Azuga. Potrivit informațiilor primite de la apelant, în incident sunt implicate două persoane care au fost lovite de tren, printre care și o fetiță de 7 ani

Imediat după primirea apelului, au fost mobilizate o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și, în sprijin, un echipaj SAJ Prahova. De asemenea, spre locul intervenției a fost direcționată și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, echipată cu medic.

Potrivit datelor disponibile până în acest moment, victimele sunt o fetiță în vârstă de aproximativ 7 ani, conștientă, cu traumatism cranio-cerebral, și un bărbat în vârstă de aproximativ 55 ani, semiconștient.

Aceștia au fost preluați de către echipele medicale și paramedicale ajunse la fața locului și li se acordă îngrijiri medicale de urgență.

De asemenea, traversarea nu a avut loc în mod regulamentar ci printr-un loc pe unde oamenii obișnuiesc să treacă deși este periculos.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor