logo
RNTV Live

Alegerile Românilor pentru Revelion: Destinațiile Preferate în Străinătate

vacante
Theo Tănăsescu

Românii Aleg Din Nou Țările Europene pentru Revelionul în Străinătate, cu Prețuri de la 36 de Euro la 816 Euro pentru Biletele de Avion

Mai Mult de 95% dintre Rezervările de Revelion se Îndreaptă către Destinații Europene, Restul Fiind Distribuite Aproape Egal între Orientul Mijlociu, Africa și Asia, Conform Vola.ro

“În ceea ce priveşte ţările europene spre care s-au rezervat cele mai multe bilete de avion de Revelion se află Italia, destinaţia regăsită cel mai des în topul favoritelor turiştilor români, cu 22% din rezervări, Marea Britanie, cu 14% din rezervări, şi Germania, cu 9% din rezervări. În acelaşi timp, în aceste state există comunităţi numeroase de români, astfel că, cel mai probabil, mulţi vor merge la rudele sau prietenii stabiliţi în străinătate şi vor petrece împreună finalul lui 2023. Pe lista ţărilor europene spre care se va zbura de revelion se află şi Franţa, Austria, România, Spania, Belgia, Irlanda şi Grecia”, se precizează într-un comunicat al tur-operatorului.

Orașele preferate

Oraşele europene preferate de români sunt Londra, Paris, Milano, Viena şi Roma, oraşe cunoscute drept destinaţii de city-break. Tabloul rezervărilor este completat de Bruxelles, Dublin, Munchen, Veneţia şi Atena, acestea fiind alte destinaţii spre care vor călători românii la final de an.

Aeroportul Otopeni va continua să fie aglomerat în următoarea perioadă în condiţiile în care 83% dintre zborurile rezervate pe Vola.ro de Revelion vor fi operate aici. Urmează aeroporturile din Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu, Bacău, Craiova, Suceava şi Oradea.

Tariful mediu plătit de un pasager pentru un bilet de avion în perioada Revelionului este de 198 de euro. Cel mai ieftin bilet de avion de Revelion a costat 36 de euro, pe ruta Bucureşti – Viena, iar cel mai scump bilet a fost 816 euro, pe ruta Bucureşti – Dubai.

Cea mai ieftină rezervare a fost 49 de euro (Bucureşti – Tirana, un singur pasager), în timp ce cea mai scumpă rezervare a costat 2904 euro (Bucureşti – Larnaca, pentru 10 pasageri).

Mai multe informaţii găsiţi aici.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor