logo
RNTV Live

CONCURS DE ADMITERE ÎN SISTEMUL ADMINISTRAȚIEI PENITENCIARE 2024

angajări la Penitenciarul de Femei
Erika Stoica

Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou organizează concurs de admitere pentru ocuparea unor locuri în sistemul administrației penitenciare, la următoarele facultăți și specializări:

  • La Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București:
    • Facultatea de Informații, curs de zi, specializarea Operațiuni de intelligence, durata studiilor 3 ani, cu 3 locuri disponibile (atât pentru bărbați, cât și pentru femei).
    • Facultatea de Studii de Intelligence, curs de zi, specializarea Studii de securitate și informații, durata studiilor 3 ani, cu 3 locuri disponibile (atât pentru bărbați, cât și pentru femei).
  • La Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu:
    • Facultatea de Științe Economice și Administrative, domeniul Contabilitate, specializarea Contabilitate și informatică de gestiune, cursuri cu frecvență, durata studiilor 3 ani, cu 1 loc disponibil (atât pentru femei, cât și pentru bărbați).

Condițiile generale și specifice de admitere, etapele procesului de selecție, precum și documentele necesare pentru înscriere sunt detaliate în anunțurile publicate pe pagina web a Administrației Naționale a Penitenciarelor: www.anp.gov.ro.

Pentru informații suplimentare, puteți accesa pagina oficială a Administrației Naționale a Penitenciarelor, www.anp.gov.ro, sau puteți contacta telefonic Biroul Resurse Umane și Formare Profesională al Penitenciarului de Femei Ploiești – Târgșorul Nou la numărul: 0244/381254, 380770/ Fax: 0244/380345 int.144.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor