logo
RNTV Live

Decizie în alianța de guvernare: PSD și PNL își împart candidaturile pentru Primărie și Consiliul Județean în Timiș, Brașov, Bacău, Sectoarele 1 și 2

scandal-PNL-PSD
Theo Tănăsescu

În ședința de luni, liderii coaliției de guvernare au stabilit algoritmul pentru distribuirea candidaturilor pentru primăriile de municipii controlate de USR.

În județul Timiș (primar Dominic Fritz), candidatul la Primăria Timișoara va fi desemnat de PNL, iar candidatul la șefia CJ va fi desemnat de PSD. Variante în acest caz sunt, momentan, Nicolae Robu (PNL) și Alfred Simonis (PSD).

În județul Brașov (primar Allen Coliban), candidatul la Primăria Brașov va fi desemnat de PSD, iar candidatul la șefia CJ va fi desemnat de PNL. În acest caz, la Consiliul Județean va continua Adrian Veștea.

În județul Bacău (primar Lucian Stanciu Viziteu), candidatul la Primăria Bacău va fi desemnat de PNL, iar candidatul la șefia CJ va fi desemnat de PSD. La Primărie ar putea candida Mircea Fechet (PNL).

De asemenea, PSD și PNL vor susține candidați unici în București la Sectorul 1 și Sectorul 2, unde sunt tot primari USR în prezent. Candidatul la Sectorul 1 va fi desemnat de PNL, cel din Sectorul 2 – de PSD.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor