logo
RNTV Live

“Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti, gata să înceapă bătălia la Turneul Final Valoare!”

handbal
Erika Stoica

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti se pregătește să intre în luptă la Turneul Final Valoare al campionatului, ce va avea loc în orașele Pitești și Mioveni începând de mâine. Tragerii la sorți de ieri i-a plasat pe băieții noștri în Grupa 2, unde vor susține următoarele partide la Mioveni:

  • Miercuri, ora 16:30: CSU din Suceava – CSM Ploiești
  • Joi, ora 16:30: CSM Ploiești – SCM Politehnica Timișoara
  • Vineri, ora 16:30: CS Viitorul Pitești – CSM Ploiești

După faza grupelor, meciurile de clasament vor avea loc în weekend. Primele două clasate din fiecare grupă se vor întâlni în semifinale, iar echipele de pe locurile 3 și 4 vor juca pentru pozițiile 5-8. Lotul de jucători pe care antrenoarea Ramona Ștefan se va baza la acest turneu este format din Deniș Ștefan, Andrei Manolache (portari), și jucătorii de câmp Antonio Mușoiu, Marian Iliescu, Victor Băncilă, Andrei Leu, Denis Rizea, David Constantin, Luca Vasile, Ștefan Vîlcu, Bogdan Bondarenco, Andreas Năstase, Gabriel Roșu, Ionuț Stănescu, Mihai Sîrbu și Alexandru Popescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor