logo
RNTV Live

Echipa de studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca s-a clasat pe locul doi la concursul internațional de design seismic desfășurat în Seattle!

437977850_925378306044892_228191881586733878_n
Constantin Corina

Echipa de studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) a impresionat la recentul concurs internațional de design seismic desfășurat în Seattle. Cu o performanță notabilă, echipa s-a clasat pe locul doi într-o competiție puternic disputată, evidențiind astfel excelenta și competențele lor în domeniul ingineriei structurale.

„Împărtășim bucuria acestei victorii cu voi!  Suntem incredibil de mândri că am obținut un loc pe podium la Seismic Design Competition 2024, Seattle, Washington! Această experiență ne-a oferit lecții valoroase și a întărit echipa noastră în moduri pe care nu ni le-am imaginat niciodată.

Felicitări câștigătorilor și tuturor echipelor care au participat. Felicitări echipei SDC UTCN 2024 pentru locul 2!
Luca Zăhan (team captain), Adrian Zacharievici, Robert Teodorescu, Victor Mitea, Andre Mitu, David Havrstiuc, Simona Halip, Bianca Bologa, Paula Bosi, Mădălina Rusu, Nicoleta Popa, Matei Dragos 

Mulțumim îndrumătorilor Răzvan Mureșan, Denisa Dragomir, Diandra Jula, Sabina Nitulescu şi profesorilor Ovidiu Prodan şi Paul Mihai Moldovan”, au scris cei de la UTCN SDC.

Acești tineri au prezentat o machetă din lemn de balsa care a fost supusă simulărilor de cutremur. Universitatea Cornell din SUA s-a clasat pe primul loc, iar Universitatea Victoria din Canada pe locul trei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor