logo
RNTV Live

Femeie obligată ani la rând să facă bani din prostituție pentru concubinul său/ VIDEO

perchezitii
Erika Stoica

Calvarul femeii a început în urmă cu opt ani cand propiul iubit a început să o forteze să se prostitueze pentru a produce bani. Pentru venituri și mai mari acesta a dus-o pe femeie în Italia unde clienții plăteau bani frumoși pentru serviciile prestate. Bărbatul a revenit în țara, dar a continuat să o abuzeze pe femeie, exercitand un control permanent (prin apeluri telefonice repetate și proferarea de amenințări cu acte de violență asupra ei și a membrilor de familie) obligând-o să îi comunice numărul de clienți și să-i transfere direct, ori pe numele unor rude, sumele obținute, folosind servicii bancare rapide.

În luna august 2023, având în vedere faptul că persoana vătămată ar fi refuzat să mai practice prostituția, în pofida amenințărilor cu acte de violență asupra sa, dar și a copilului lor, bărbatul ar fi accesat, fără drept, un cont de mesagerie online ce aparținea concubinei sale, i-ar fi restricționat accesul după care l-ar fi preluat pe un alt dispozitiv, utilizându-l la contactarea unor persoane din familia victimei. Pe fir au intrat între timp oameniilegii, iar ieri, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, în județele Prahova și Dâmbovița.

Ulterior, în august 2023, suspectul ar fi accesat fără drept contul de mesagerie online al concubinei sale și ar fi utilizat acest acces pentru a contacta membri ai familiei victimei, după ce aceasta ar fi refuzat să mai practice prostituția.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au solicitat arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor