logo
RNTV Live

Grup infracțional periculos, destructurat de către oamenii legii

grup infractional
Erika Stoica

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au reținut trei inculpați pentru infracțiuni grave, inclusiv constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, abuz de încredere și falsificare de documente.

Cercetările au relevat că, între 2022 și 2023, inculpații au acordat împrumuturi cu dobânzi exorbitante și au falsificat documente pentru a-și susține activitățile ilicite. Liderul grupului, identificat, supraveghea întreaga operațiune, de la acordarea împrumuturilor până la valorificarea bunurilor oferite ca garanție. Perchezițiile au adus la lumină acte false și alte mijloace de probă.

Cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost înaintată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj.

Operațiunea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și al jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor