logo
RNTV Live

HiSky a făcut cunoscut că acum oferă opțiunea de cumpărare directă a biletelor pentru zborurile către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și Chișinău, prin intermediul noului sistem de rezervări

ce-pret-are-un-avion-privat-si-de-unde-il-poti-cumpara
Constantin Corina


HiSky a comunicat că acum oferă posibilitatea achiziționării directe a biletelor pentru zborurile către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și Chișinău, prin intermediul sistemului său de rezervări

„Pasagerii din Cluj Napoca şi Chişinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire, la Bucureşti. Compania aeriană HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziţie directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj şi din capitala Republicii Moldova. Programul zborurilor care fac legătura între aceste oraşe şi Bucureşti a fost adaptat, astfel încât durata conexiunii să fie de numai o oră şi 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat Bucureşti, Henri Coandă – JFK, New York”, anunţă compania.

Prin urmare, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, călătorii din vestul țării și din Republica Moldova vor începe îmbarcarea de la aeroportul de plecare la ora 6:30 și vor ajunge la New York la ora locală 11:35. Durata totală a călătoriei, inclusiv conexiunile, este de doar 12 ore.

”Principalul avantaj pentru pasagerii care vor alege să călătorească în Statele Unite cu un zbor HiSky este lipsa riscurilor asociate călătoriilor cu escală, precum pierderea legăturii sau a bagajelor. Pentru achiziţionarea unei călătorii din Cluj sau Chişinău, cu conexiune la Bucureşti, aceştia vor efectua o singură rezervare în sistemul companiei, astfel încât asigurarea legăturii până la destinaţia finală şi transferul bagajelor de cală rămân în responsabilitatea HiSky”, precizează compania.

Pentru călătoriile de la Cluj-Napoca la New York, tarifele încep de la 379 euro pe segmentul de zbor, în timp ce pentru aceeași destinație, pasagerii care pleacă din Chișinău vor plăti un tarif începând de la 375 euro.

„Aeroportul din Bucureşti a devenit principalul hub HiSky însă, aşa cum le-am promis pasagerilor noştri, ne dorim să oferim opţiuni avantajoase de călătorie pentru locuitorii din întreaga regiune. Am introdus, anul trecut, facilitatea zborurilor cu legătură pentru a oferi acces la întreaga noastră reţea de rute pasagerilor din ţară şi din Republica Moldova. Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinaţie inaccesibilă până acum şi mult aşteptată atât de comunitatea de business, cât şi de turişti şi diaspora. Am lucrat mult la optimizarea programului de zbor pentru a putea atinge acest nivel de coordonare perfectă între legături, menţinând totuşi ore de plecare accesibile, dimineaţa, şi timp suficient pentru transfer, fără a prelungi prea mult durata totală a călătoriei. Am reuşit să creăm o experienţă lipsită de orice complicaţii, de la rezervare şi până la aterizarea la destinaţia finală, astfel încât pasagerii să nu resimtă diferenţe semnificative între zborul direct şi cel cu legătură, nici în ceea ce priveşte preţul biletului, nici efortul călătoriei”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Primul zbor al companiei HiSky către New York este planificat pentru vineri, 7 iunie. Destinația va fi deservită cu patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, cu retur în aceleași zile. Durata zborului transatlantic de la București este estimată la puțin peste 10 ore.

Biletele sunt disponibile pentru două clase de servicii, economic și business, iar rezervarea include o masă caldă și o gustare pentru fiecare pasager. Zborurile București Otopeni – New York JFK vor utiliza o aeronavă wide-body modernă, Airbus A330-200, oferind pasagerilor posibilitatea de a călători fără escală și acces la conținut multimedia pe întreaga durată a călătoriei. În plus față de pasagerii din Cluj și Chișinău, compania aeriană a introdus opțiunea de zbor către SUA, cu conexiune la București, pentru persoanele care pleacă din Tel Aviv, Israel, oferind conexiuni disponibile în fiecare zi de joi și duminică, cu tarife începând de la 405 euro.

HiSky, înființată în 2020 în Republica Moldova de către Iulian Scorpan, fost director general al Air Moldova, continuă să extindă opțiunile de călătorie și să ofere servicii convenabile către diverse destinații.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor