logo
RNTV Live

În localitatea Gârbova, o femeie tânără și-a înființat propria fabrică de sucuri naturale, orientată către cele mai exigente standarde de calitate

liliana-lucan-garbova-fabrica-de-sucuri-natturale-nov-2023
Constantin Corina

În Gârbova, o femeie tânără a inaugurat o fabrică de sucuri naturale, respectând cele mai riguroase standarde de calitate.

O parte din producție va fi direcționată către donații în beneficiul copiilor și vârstnicilor din aceeași localitate

Povestea începe cu o idee simplă, dar ambițioasă: producerea de sucuri naturale de calitate superioară, valorificând resursele locale și susținând în același timp comunitatea. Liana Lucan a inițiat acest proiect cu ajutorul finanțării din fonduri europene, în valoare de 200.000 de euro, completată de o contribuție proprie de 130.000 de lei. Cu aceste resurse, a reușit să construiască o fabrică modernă, dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Pe lângă eforturile de extindere și dezvoltare a afacerii sale, Liana Lucan adoptă principiul responsabilității față de comunitate. Ea a anunțat că va dona sucuri Centrului de Îngrijire și Asistență din Gârbova, precum și școlilor și grădinițelor din comună.

Foto: sebesinfo

Deși prețurile produselor încă nu au fost stabilite, antreprenoarea și echipa sa intenționează să păstreze produsele la prețuri accesibile pentru toată lumea. Fabrica va comercializa sucurile atât către restaurante, cât și direct către vizitatorii interesați să descopere procesul de producție.

Pentru viitor, Liana Lucan are în plan să extindă gama de produse cu pireuri de fructe destinate copiilor, ambalate în recipiente mici și practice. Aceste pireuri vor fi create cu gândul în primul rând la copii, dar vor oferi o opțiune sănătoasă și pentru adulți, potrivită pentru gustări zilnice sau activități fizice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor