logo
RNTV Live

Marcel Ciolacu critica vehement pe Piedone! Cine îl sprijină după ce își încheie mandatul de primar?

ciolacu4
Theo Tănăsescu

Premierul Marcel Ciolacu a lansat atacuri politice intense. Alesul coaliției, Cătălin Cîrstoiu, este susținut de Ciolacu în cursa pentru Primăria Capitalei, susținând că nu are contracandidat. Potrivit lui Ciolacu, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone nu reprezintă o competiție serioasă pentru medic.

Nicușor Dan se plânge, cu Piedone nu va face nimeni echipă

“La europarlamentare e vot politic. Votul administrativ pentru Primăria Capitalei. Modificăm legislația atunci, nu mai facem alegeri. Cu cine să îl compar eu pe domnul doctor Cîrstoiu. Cu cine să îl compar? Cu Nicușor Dan? De patru ani se plânge și nu face nimic, se ceartă cu primarii de sectoare. De patru ani Capitala stagnează.

Cu cine să îl compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun. Ce oameni coagulează în jurul lui față de un profesionsit ca domnul Cîrstoiu, ca să facă o echipă? Cine vine la domnul Piedone după ce iese primar? Ce legătură poate să aibă cu Comisia Europeană, cu profesorii, cu universitățile? Cred că am venit cu un om capabil, lucruri precum termoficarea și altele de asemena mod sunt normale”, a spus Ciolacu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor