logo
RNTV Live

O nouă acțiune de plantare a Organizației Act For Tomorrow în județul Giurgiu pe data de 30 martie

432952188_716145290723719_6969808104698336705_n
Constantin Corina

Pe 30 martie, se organizează o nouă acțiune de voluntariat de către Organizația Act for Tomorrow, prin care se aduc împreună forțele pentru a planta noi păduri în România.

Împreună cu Primăria Vânătorii Mici și comunitatea locală, se vor sădi semințe pentru un viitor sustenabil în comuna Vânătorii Mici, unde se va planta a treia pădure.

Cu sprijinul partenerilor de la OMV Petrom, acestia continua eforturile de patru ani pentru a crește suprafețele de pădure din România și de a crea mai multe resurse de oxigen pentru comunitatea din judetul Giurgiu.

Dacă dorești să te implici și să te bucuri de muzică bună, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare disponibil aici: https://forms.gle/TrGgUxN7xrt3g6f26.

Poți participa alături de prieteni, familie, si de cei mici!

Toate costurile de plantare, echipamentele, materialele necesare și masa vor fi acoperite integral de către organizatori. Pentru cei care nu dețin mașini personale, punem la dispoziție gratuit transportul cu autocarul, cu plecare din București.

Mai multe detalii despre locație, program și alte aspecte organizatorice vor fi transmise prin e-mail participanților.

Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult responsabil.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor