logo
RNTV Live

ONG-urile și instituțiile de învățământ din Prahova pot obtine mobilier gratuit prin intermediul celui mai nou program de economie circulară din România!

Constantin Corina

În cadrul unei inițiative organizate în Prahova, organizațiile sunt încurajate să doneze diverse articole de mobilier de birou, precum birouri, dulapuri, casetiere, cuiere și mese de conferință către entități care pot beneficia de ele.

Această acțiune este parte a unui efort mai larg inițiat de Asociația Act for Tomorrow și OMV Petrom, în colaborare cu Asociația Eurospirit și Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, în cadrul programului Ploiești – Capitala Tineretului 2024.

Perioada de aplicare este între 12 și 20 februarie 2024, iar selecția va avea loc în luna martie a aceluiași an.

Entitățile care pot beneficia de aceste resurse includ organizații locale cu rol educațional și social, centre de tineret și instituții de învățământ publice.

Având în vedere tipul de resurse disponibile în cadrul apelului, se recomandă entităților interesate în dotarea laboratoarelor, bibliotecilor sau sălilor de lectură, precum și sălilor destinate cluburilor și organizațiilor de studenți să aplice pentru a beneficia de aceste donații.

Formularul de înscriere pentru accesarea potențialelor donații este disponibil pe platforma digitală a programului la adresa https://recircular.ro/.

Un solicitant trebuie să completeze toate câmpurile necesare din platformă și să transmită informațiile de rigoare pentru a solicita resursele dorite. Ulterior, aceste informații vor fi analizate de către organizatori pentru a evalua eligibilitatea solicitantului și pentru a decide acordarea donațiilor.

  • Programul inițiat de Asociația Act for Tomorrow își propune să pregătească resursele provenite din companii pentru a fi integrate în ciclul economiei circulare și să faciliteze schimbul acestora între mediul privat și comunitățile din România. În cadrul inițiativei ReCircular, se vor colecta diverse resurse, cum ar fi piese de mobilier, haine, rechizite, jucării și alte bunuri care pot fi reutilizate, reparate sau transformate în noi materii prime, pentru a fi folosite în alte scopuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor