logo
RNTV Live

Percheziții într-un dosar de fals și înșelăciune

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Erika Stoica

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat 5 percheziții domiciliare într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată și înșelăciune.

Perchezițiile au avut loc la domiciliile a 2 persoane fizice și la sediile a 3 persoane juridice, respectiv o instituție publică, un centru pentru persoane vârstnice și un operator economic din municipiul Turda.

Conform cercetărilor, o femeie în vârstă de 55 de ani, funcționar în cadrul unei instituții din Turda, ar fi întocmit mai multe înscrisuri oficiale din domeniul de medicină în perioada 2020 – 2023, fără a avea acest drept, pe care le-ar fi remis unor persoane fizice și juridice.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe documente cu valoare probatorie, dar și alte bunuri de interes în cauză.

Cercetările sunt coordonate de Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în urma unei sesizări din partea reprezentanților unei instituții publice din municipiul Turda.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj și Direcția de Sănătate Publică Cluj au aplicat în total 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27.000 de lei, în urma verificărilor efectuate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor