logo
RNTV Live

Percheziții la domiciliu într-un caz de lipsire de libertate și violență/ VIDEO

perchezitii aprilie
Erika Stoica

Polițiștii de la Secția Rurală de Poliție Cocorăștii Colț au efectuat în această dimineață două percheziții la domiciliile a doi suspecți dintr-o comună din județ, în cadrul unei anchete pentru infracțiuni grave.

Conform informațiilor disponibile, investigația se concentrează pe incidentul din 16 mai 2023, când un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost atrăgător la o unitate de alimentație publică din comuna Mănești pentru a consuma băuturi alcoolice împreună cu doi indivizi. Ulterior, cei trei s-au deplasat la domiciliul unuia dintre presupuși, unde victima ar fi fost reținută într-o încăpere și supusă unor acte de violență fizică.

Suspecții vor fi aduși la sediul poliției pentru audieri în legătură cu acest caz.

Polițiștii au fost asistați de specialiștii din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, iar jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești au oferit sprijin în desfășurarea activităților.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor