logo
RNTV Live

Război contra infracțiunilor. 10 percheziții la Ploiești, Zalău și Buzău/ VIDEO

perchezitii-descinderi.jpg
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, împreună cu Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului, desfășoară 10 percheziții domiciliare în municipiile Ploiești și Zalău, precum și într-o comună din județul Buzău. Operațiunea vizează persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care tâlhărie calificată, furt calificat, conducerea fără permis și părăsirea locului accidentului, fapte comise în ianuarie și februarie 2024. Printre acestea se numără și un caz de tâlhărie în care o sumă de 1.000 de euro și documente personale au fost sustrase prin amenințare. Prejudiciul total este estimat la aproximativ 2.000 de euro.

Nouă dintre suspecți vor fi duși la sediul poliției pentru audieri. Operațiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar echipa a fost sprijinită de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Zalău.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor