logo
RNTV Live

Reuniune record pe hipodromul Ploiești. Nouă curse și premiul „Take Ionescu” în prim-plan!

Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială. Premiul „Rarău”,punct de atracţie al reuniunii
Erika Stoica

Duminică, 14 aprilie, pasionații de curse hipice sunt invitați la un eveniment de excepție pe Hipodromul Ploiești, unde se va desfășura cea de-a treia reuniune hipică oficială din acest an, organizată de CSM Ploiești prin Complexul Hipodrom,

Programul zilei va fi unul demn de remarcat, cu nu mai puțin de nouă curse, dintre care șase de trap și trei de galop – un adevărat record pentru această stagiune! Momentul de vârf al reuniunii va fi Premiul „Take Ionescu”, o cursă de trap din categoria „Silver”, ce se va desfășura la ora 12:25. De asemenea, vor fi și alte curse de mare interes, precum Premiul Proprietarilor sau Premiul „Supermarket La Cocoș”, ambele de trap, și cele trei curse de galop rezervate cailor din rasa pur sânge englez.

Pentru cei mici, va fi amenajat un „fun corner” unde se vor putea juca sub supravegherea atentă a angajaților Complexului Hipodrom.

Prețul unui bilet pentru această reuniune specială este de doar 5 lei, iar copiii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor