logo
RNTV Live

Serialul The Crown ce a cucerit lumea e pe final! Când va apărea ultimul sezon?

1625849495_The-Crown-Season-6-What-will-be-the-grand-finale-1160×653
Constantin Corina

Detaliile celui de-al șaselea și ultimul sezon din „The Crown” au fost anunțate luni, împreună cu lansarea unui nou trailer.

„Coroana este un simbol al permanenței. Este ceva ce ești, nu ceea ce faci”, se poate auzi personajul spunând. „O parte din sinele nostru natural este întotdeauna pierdută. Cu toții am făcut sacrificii. Nu este o alegere. Este o datorie.”

Elisabeta mai în vârstă este apoi auzită întrebând: „Dar cum rămâne cu viața pe care am lăsat-o deoparte? Femeia pe care am pus-o deoparte.”

Sezonul 6 va fi difuzat în două părți. Prima parte este programată să debuteze pe 16 noiembrie, în timp ce a doua va începe difuzarea pe 14 decembrie.

Potrivit Netflix, dramatizarea fictivă va include și povestea de dragoste a Prințului William și a Kate Middleton.

De la premiera sa în 2016, The Crown a fost unul dintre cele mai premiate și mai analizate seriale TV.

Drama regală Netflix a câștigat o mulțime de premii, a stârnit dezbateri și conversații în jurul monarhiei înfățișate pe ecran și a fost chiar urmărită de câțiva membri ai familiei regale, inclusiv de regretata Regină Elisabeta a II-a.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor