logo
RNTV Live

Tânăr din Târgoviște, reținut pentru complicitate la infracțiunea de distrugere

sursă foto realitatea.net
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut ieri un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Târgoviște, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este suspectat de complicitate la infracțiunea de distrugere.

Potrivit investigațiilor desfășurate de polițiști sub supravegherea procurorului, se pare că în noaptea de 14 spre 15 aprilie, tânărul ar fi furnizat asistență altor trei indivizi, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani. Aceștia ar fi fost transportați de către suspect cu un autoturism în localitatea Aninoasa, unde s-ar fi produs distrugeri la porțile de acces ale unui imobil, folosind un recipient ce conținea substanță inflamabilă.

Mai mult, se presupune că după comiterea faptei, tânărul le-ar fi asigurat celor trei indivizi mijloacele necesare pentru a părăsi locul infracțiunii.

În cursul zilei de astăzi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru luarea unor măsuri preventive în conformitate cu legea. Această acțiune vine ca urmare a eforturilor autorităților în combaterea infracționalității și asigurarea ordinii publice în comunitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor