logo
RNTV Live

Alexandra Predescu şi Iulian Teodosiu: campioni naţionali la spadă şi sabie!

e502b1f5-c5af-483c-abd6-270281bdda56
Constantin Corina

Alexandra Predescu, reprezentând CSA Steaua București, a câștigat finala individuală feminină la Campionatul Național de Sabie Seniori, desfășurat la Satu Mare. Deținând titlul de campioană în 2022 și câștigând medalia de bronz în 2023, Alexandra Predescu a învins-o în finală pe Bianca Benea de la CSM Oradea, cu scorul de 15-6. Medalii de bronz au fost obținute de Greta Vereș de la CSA Steaua și Ana Tomșa de la CS Satu Mare.

În București, Iulian Teodosiu a concurat în finala masculină individuală a Campionatului Național de Sabie Seniori împotriva colegului său de club de la CS Dinamo, Răzvan Ursachi.

Iulian, campionul en-titre, s-a impus cu scorul de 15-4 în meciul decisiv, menținându-și titlul național. Medalii de bronz au fost câștigate de alți doi sabreri legitimați la CS Dinamo București, Vlad Covaliu și Rareș Ailinca.

Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Greta Vereş de la CSA Steaua și Ana Tomşa de la CS Satu Mare. În semifinale, Alexandra Predescu a învins-o cu scorul strâns de 11-10 pe Greta Vereș, în timp ce Bianca Benea a învins-o pe Ana Tomșa cu un scor de 15-7. La această competiție au participat 45 de spadasine reprezentând 11 cluburi diferite.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor