logo
RNTV Live

Doi oameni și-au pierdut viața într-un incendiu din sectorul 3

incendiu-pompieriisu_62fd0c6481
Constantin Corina

Pompierii ISUBIF au intervenit cu aproape 20 de utilaje în incendiul din Sectorul 3, ajungând la locul intervenției în 12 minute

Incendiul din Sectorul 3 al Capitalei a fost intervenit rapid de către pompierii ISUBIF, care au ajuns la locul intervenției în doar 12 minute de la primirea apelului. Dispecerul ISUBIF a alertat imediat resursele necesare, printre care trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o echipă de descarcerare și două echipaje SMURD.

Primele mașini de intervenție au ajuns la locul incendiului la ora 17:34, constatând că flăcările și fumul se manifestau intens la etajul 7, cu extindere la etajul 8.

Operațiunile de stingere au fost realizate atât din interior, cât și din exterior, cu ajutorul unei autoscări. În timpul intervenției, echipele de căutare-salvare au reușit să extragă victimele în siguranță, acordându-le asistență medicală imediată.

Cu toate eforturile depuse, două persoane adulte au fost găsite decedate în apartamentul afectat de incendiu, iar alte cinci au fost expuse la fum, fără a necesita transportul la spital.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor