logo
RNTV Live

Gabi Ruse și Irina Bara au ieşit victorioase în runda de calificări de la Rouen

rusia
Constantin Corina

Gabriela Ruse și Irina Bara au înregistrat victorii sâmbătă în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 250 de la Rouen, Franța

Gabi Ruse (26 de ani, locul 162 în clasamentul WTA) a învins-o pe italianca Nuria Brancaccio (23 de ani, locul 288 în clasamentul WTA) cu scorul de 7-6 (7/5), 6-4, într-o partidă care a durat o oră și 54 de minute. Astfel, Gabriela Ruse și-a asigurat un premiu în valoare de 1.860 de euro și 12 puncte WTA. În runda finală a calificărilor, va întâlni pe poloneza Martyna Kubka (22 de ani, locul 359 în clasamentul WTA).

Irina Bara (locul 156 în clasamentul WTA) a învins-o pe belarusa Jana Kolodinska cu scorul de 6-3, 7-5, într-o partidă care a durat o oră și 39 de minute. Următoarea sa adversară va fi rusoaica Polina Kudermetova (20 de ani, locul 181 în clasamentul WTA). Scorul meciurilor directe dintre ele este egal, 1-1. Irina a câștigat în primul tur la Koper (Slovenia) anul trecut, cu 6-4, 6-4, în timp ce Polina a fost învingătoare în 2023, cu scorul de 6-3, 6-3, în optimile de finală de la Maspalomas Gran Canaria.

Monica Niculescu și Gabriela Ruse vor participa și la proba de dublu la Rouen. Niculescu va face pereche cu japoneza Miyu Kato, fiind principalele favorite, în timp ce Ruse va juca alături de americanca Sabrina Santamaria.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor