logo
RNTV Live

Incendiu puternic în Colceag/ VIDEO

incendiu Colceag
Erika Stoica

O casă din localitatea Colceag, situată pe strada Lamâiței, a fost cuprinsă de flăcări, declanșând o intervenție rapidă a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Mizil.

Echipele de intervenție au sosit la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă, fiind sprijinite de o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.

Incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului, extinzându-se pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Flăcările masive și vântul puternic au crescut riscul de propagare, însă pompierii au reușit să țină sub control situația la sosirea în locație.

În prezent, echipele de intervenție lucrează asiduu pentru lichidarea completă a incendiului și pentru a preveni extinderea acestuia. Autoritățile monitorizează îndeaproape situația pentru a asigura siguranța locuitorilor și pentru a stabili cauza exactă a incendiului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor