logo
RNTV Live

Metoda loverboy face din nou victime/ VIDEO

loverboy
Erika Stoica

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au desfășurat TREIpercheziții domiciliare în județul Dâmbovița, într-o cauză penală privind traficul de persoane în formă continuată.

Conform investigațiilor, în perioada iunie 2021 – decembrie 2023, un individ ar fi recrutat, folosind metoda “loverboy”, o persoană pe care ulterior ar fi exploatat-o sexual, obligând-o să practice prostituția atât în țară, cât și în străinătate (Marea Britanie, Danemarca și Elveția), prin violență fizică și psihică.

În plus, între august 2022 și martie 2023, utilizând aceeași metodă, individul ar fi recrutat și exploatat o altă victimă, impunându-i să practice prostituția în Danemarca (Copenhaga). Suma rezultată din aceste activități ilicite ar fi fost însușită de către inculpat.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat mai multe documente relevante pentru dosarul penal, precum și resturi de țigarete susceptibile de a conține substanțe interzise.

Audierile vor avea loc la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale și Biroului de Analiză a Informațiilor Dâmbovița – Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română. De asemenea, au fost implicați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Jandarmeriei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor