logo
RNTV Live

O femeie din Ploiești a suferit o pierdere de 200 de lei după ce i-a predat portofelul unui turist fals

download
Constantin Corina

O femeie din Ploiești a fost înșelată de un impostor care a pretins că vrea să afle ce monedă se folosește în România. Ea i-a dat portofelul pentru a examina bancnotele și a suferit o pierdere de 200 de lei

Conform informațiilor furnizate joi de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, o femeie în vârstă de 63 de ani din municipiul Ploiești a fost victima unei înșelăciuni în urma căreia a suferit o pierdere de 200 de lei.

Potrivit declarației sale, femeia a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care vorbea engleză, și care a întrebat-o ce monedă se folosește în țară. Într-un moment de încredere, femeia i-a dat portofelul pentru a-i permite să examineze bancnotele din acesta. După ce i-a fost returnat portofelul, a constatat că lipsesc 200 de lei din acesta.

În urma investigațiilor efectuate în zona incidentului, a fost identificat și reținut un bărbat de 64 de ani din municipiul București, care a recunoscut fapta și a restituit suma de bani femeii. În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor