logo
RNTV Live

Scafandrii Salvamont au găsit o persoană înecată în unul din barajele de pe râul Olt de acum o săptămână!

434425248_744878671107321_6464124410511352296_n
Constantin Corina

Într-unul dintre barajele de pe râul Olt, în apropierea localității, există o persoană dispărută în urma înecului, care nu a fost găsită în ciuda eforturilor de căutare desfășurate.

Salvamontiștii au decis să răspundă apelului disperat al familiei și să intervină astăzi pentru a căuta și recupera persoana dispărută.

Persoana a fost găsită de scafandri Salvamont. Imediat va începe procedura de extragere din mediul acvatic şi ulterior victima fi predată IML. Aceasta fost găsită în zona grătarelor hidrocentralei, la turbina nr. 2. – a publicat Salvamont legat de găsirea persoanei.

Salvamontiștii au utilizat cele mai avansate detectoare subacvatice din lume, care se bazează pe inteligența artificială, pentru a localiza persoana dispărută sub apă.

În efortul de căutare și identificare a victimei subacvatice, s-a format o echipă specializată din salvamontiști din județele Gorj, Mureș, Brașov, Harghita și Neamț. Pentru operațiunea de recuperare, vor interveni salvamontiști-scafandri din Gorj și Cluj.

Astăzi, s-a inspectat întregul luciu de apă și se va încerca localizarea locului în care apa a putut deplasa trupul victimei. Salvamontiștii-scafandri vor explora zona pentru a recupera trupul victimei.

Adâncimea estimată în zona de căutare este de aproximativ 15 metri, iar vizibilitatea sub apă este zero.

Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor