logo
RNTV Live

Trailerul pentru noul film “Joker” a adunat peste 6 milioane în doar 13 ore, iar Lady Gaga urmează să o înlocuiască pe Margot Robbie în rolul lui Harley Quinn

OIP
Constantin Corina

Fanii sunt în extaz în urma lansării celui mai recent trailer pentru filmul “Joker”, în care Joaquin Phoenix și Lady Gaga își asumă rolurile principale

Lady Gaga preia rolul legendar al lui Harley Quinn, pe care Margot Robbie l-a interpretat timp de ani de zile în “Suicide Squad”. În noul film regizat de Todd Phillips, intitulat “Joker: Folie à deux”, care urmează în urmele primului film “Joker” interpretat de Joaquin Phoenix, se prezintă o imagine mai realistă a celor două personaje.

Primul film “Joker” a fost un succes extraordinar, câștigând patru premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor principal.

“Joker: Folie à deux” va avea o acțiune parțială în închisoarea Arkham, locul în care sunt închiși super-răufăcătorii din universul DC. Joaquin Phoenix, câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor în 2019 pentru rolul său din “Joker”, își reia rolul alături de Lady Gaga, care o interpretează pe Harley Quinn, înlocuind-o pe Margot Robbie din “Suicide Squad” și “Birds of Prey”.

Regizat de Todd Phillips, ca și primul film, “Joker: Folie à deux” prezintă un univers diferit de celelalte filme DC și oferă o versiune mai întunecată și mai violentă a personajelor principale din acest univers.

Conform presei americane, “Joker 2” a fost clasificat “R-rated”, adică nu este potrivit pentru spectatorii sub 17 ani neînsoțiți, datorită violenței extreme, cruzimii, sexualității și nudității frontale integrale. “Joker: Folie à deux”, singurul film DC din 2024, va fi lansat pe 2 octombrie. Succesul uriaș al filmului “Joker” din 2019 s-a reflectat în încasările de 1,07 miliarde de dolari la nivel mondial și în unsprezece nominalizări la Premiile Oscar, câștigând două statuete.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor