logo
RNTV Live

Vicepreședintele CJ Prahova, inspectează progresul lucrărilor la Casa Memorială „Paul Constantinescu”

437474592_825709016249700_6284390788896765945_n
Erika Stoica


Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, a inspectat șantierul Casei Memoriale „Paul Constantinescu” pentru a evalua stadiul lucrărilor înainte de recepția oficială planificată la sfârșitul lunii. Proiectul, finanțat prin Programul RO-CULTURA, urmărește modernizarea clădirii compozitorului conform celor mai noi standarde.

În timpul vizitei, vicepreședintele a discutat cu reprezentanții firmei de construcții despre progresul lucrărilor și aspectele rămase de finalizat, exprimându-și satisfacția față de calitatea și respectarea termenelor stabilite inițial.

„Suntem impresionați de dedicarea și competența echipei implicate în acest proiect. Casa Memorială „Paul Constantinescu” va fi un monument istoric și cultural remarcabil pentru Ploiești și va servi drept centru de excelentă în promovarea culturii românești și a moștenirii muzicale a compozitorului”, a declarat Dumitru Tudone, vicepreședinte al CJ Prahova.

Finalizarea lucrărilor va aduce o nouă viață în zona culturală a Ploieștiului, atrăgând vizitatori din întreaga țară și din străinătate pentru a participa la evenimente culturale și artistice de înaltă calitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor